duminică, 13 ianuarie 2008

Incoerent

Visezi, speri, doresti... ce frumos ar fi daca... si la un moment dat renunti la tot, renunti la vis, renunti la speranta ca va deveni realitate, renunti sa-ti mai doresti ca acel lucru sa se mai intample. Incepi sa mergi mai departe, lasandu-i visul dar trecutului. Inveti sa uiti. Iar atunci cand dorinta ta cea veche e ultimul lucru care crezi ca s-ar putea intampla ... se indeplineste.
Visele devin realitate atunci cand te astepti mai putin.

Aveam nevoie de "something to hold on" si ai aparut in viata mea.. fara scuza, fara introducere, fara motiv... Avea nevoie de o motivatie sa merg mai departe, sa lupt pentru ceea ce vreau si intr-un fel sau altul mi-ai dat-o.
Am ascultat o poveste si am inteles ca se poate si ma rau. Si mi-am dat seama ca sunt puternica. Mi-am dat seama ca sub masca unei comportament aiurit, necoerent, cu o gandire care trece de la un subiect la altul intr-un mod ilogic, care schimba zambetul in tristete si tristetea in zambet intr-o secunda... pot mai mult... pot sa controlez ce simt, si pot sa ma schimb, pot sa uit trecutul si sa o iau de la zero.. pot sa fiu un nou om... unul care sa nu aibe nimic in comun cu ce am fost ..

Oare chiar o sa ma pot rupe de trecut? Oare chiar vreau lucrul asta?

Cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata si sa nu-ti aduci aminte nimic, sa nu stii cine esti, ce faci, cine e lumea din jurul tau?

Cum ar fi... nu vreau sa stiu.. ar fi frumos sa uiti partea dureroasa a vietii... dar intotdeauna exista si lucruri frumoase, exista acele momente cand plutesti de fericire, exista momentele in care realizezi ca ai prieteni, cand realizezi k desi esti la pamant, exista cineva langa tine care sa te ajute sa te ridici....

Mai mult decat nimic, mai putin decat ceva... asta vei fi mereu pentru mine, un sentiment nedefinit.

Cine a crezut mai mult in celalalt, cine-a pierdut si cine-a castigat, numaratori de ploi din doi in doi, iubito, cata lume intr noi...cate zapezi pe buze ne-au cazut si nu mai vreau sa stiu pan` la sfarsit cine-a iubit frumos si cin-a gresit.....

Niciun comentariu: