sâmbătă, 5 februarie 2011

Epilog


Sunt cuvinte care isi gasesc intr-un final tarziu destinatarii. Sunt cuvinte care se doresc spuse si totusi se lasa mult asteptate pana a fi rostite. Sunt cuvinte care se pierd in marea uitarii. Sunt cuvinte care se doresc a fi descoperite.


Ceea ce vroiam sa-ti spun, de fapt, era ca mi-e dor de tine, de discutiile noastre despre simplu si complicate, de prietenia ta. Acum, mi se pare simplu, insa atunci, in invalmaseala aceea de emotii, de senzatii si ganduri ... m-am complicat si m-am pierdut inutil.


Mi te imaginez zambind ironic de imaturitatea copilariei mele, stiind, probabil, dinainte ce urma sa spun, asteptand cuminte sa realizez ceea ce tu, evident, observasei demult.


In cele din urma, am inceput sa-mi pierd curajul, de-ati adresa aceste ganduri, de teama ca si ele se vor pierde in neant.


Relatiile pe care le avem cu oamenii din jurul nostru pot fi privite ca fiind niste cadouri. Fiecare cadou este adus de cate o persoana si se manifesta prin experientele unice si deosebite pe care le avem impreuna, timpul petrecut, zambete, imbratisari. Cu alte cuvinte, ceea ce primim este experienta relatiei, si nu persoana in sine cu care am trait acele lucruri.


Cand primim un cadou, cadoul ramane cu noi, iar cel care ni-l ofera pleaca. Si, uneori, suntem recunoscatori pentru dar, insa lasam persoana sa plece.


Totusi, de ce oare, nu-i atat de usor sa lasam si oamenii sa plece definitiv, agatandu-ne de amintiri?

Un comentariu:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!