joi, 3 iulie 2008

Increderea

Cercetata la lumina microscopului, definita din toate perspectivele posibile, privind efectele ei din toate unghiurile, increderea a reprezentat de-a lungul timpului un subiect deosebit de intrigant. In incercarile de abstractizare a termenului pentru a obtine o mai buna intelegere s-a pierdut din vedere, partea umana.

Increderea este cel mai de pret dar pe care il poti primi din partea unei persoane, cel mai delicat si in acelasi timp cel mai fragil.

de ce fragilitatea? ... pentru ca increderea absoluta se daruieste si se pierde singura data

de ce delicata? pentru ca e un sentiment, care daca e apreciat la adevarata lui valoare, e asemanator iubirii, daruindu-ti aripi sa plutesti...

de ce pretioasa? pentru ca increderea se castiga in timp, are nevoie de o perioada de incubare de lunga durata, apoi explodeaza in toata splendoarea ei.

Si totusi, de multe ori nu apreciem ceea ce ni se ofera, iar cei care daruiesc se inchid tacuti in urma ranilor primite, refuzand cu incapatanare sa se mai deschida.

De multe ori pierdem din vedere ca increderea presupune apreciere, respect si un sentiment sincer de prietenie.

2 comentarii:

doi pufi spunea...

de obicei cineva scrie despre incredere cand increderea i-a fost inselata ... tu in cine ai avut incredere si te-a dezamagit?

Malina Neagu spunea...

si uneori, cineva scrie despre incredere fiind surprins ca a primit-o, in semn.. hello .. i know want u're doing..and i'm appreciating it