luni, 15 februarie 2010

All I need...


Mereu vor fi prea multe variante, mereu vor fi alegeri de facut. Uneori ne asumam riscul de a incerca .. alteori nu. Indiferent ce faci, e important sa iti asumi atat rezultatele actiunii, cat si consecintele acesteia. Esti responsabil de starea in care ramane o persoana dupa interactiunea cu tine, esti responsabil de efectul pe care propriile actiuni sau cuvinte le au asupra ta.

Viata este compusa doar din momente ... unice si irepetabile. Fiecare lucru poate fi facut intr-o mie de feluri. O simpla impratisare, nu va fi de doua ori la fel, chiar daca imbratisezi aceeasi persoana, un sarut nu avea de doua ori acelasi gust, nici un rasarit de soare nu se aseamana cu altul. Totul in jurul nostru e unic.. si ireversibil, si uneori suntem atat de preocupati incat uitam sa observam magia clipei din fata noastra.

Sunt momente in care alegem sa lasam sa plece o persoana din viata noastra, cutreirand in toiul noptii cararile inzapezite sau sa o pastram, alergand inapoi, dupa ce, intai ne-am indepartat... dupa inca o imbratisare....

Un comentariu:

Vladi spunea...

Frumos articol, rezonez mult cu ce ai scris tu aici. Din pacate, cred ca ai invatat si tu la psihologie, ca rutina este un rau necesar pentru creier (are nevoie si el de odihna) si nu putem consuma energia maxima in fiecare clipa, pentru a ne da seama de anumite lucruri.
Numa' bine! :)