joi, 9 august 2012

The secret garden of the soul





Fiintele nepamantene cu chip de oameni apar atunci cand te astepti cel mai putin. Au un dar aparte, acela de a iti tulbura sufletul din talpi pana in varful firelor de par. Langa ele te trec fiori ce-ti cutremura simtirea expandandu-i granitele cunoasterii. Sunt acei oamenii cu care dupa ce ai interactionat nu vei mai fi niciodata acelasi. Invaluiti intr-o aura de mister te lasa fascinat, plin de dor si de curiozitate.

Sunt oameni care ating intr-un anume fel de prima data cand le auzi vocea. Sunt oameni de care te indragostesti la prima vedere. Sunt oameni pe care ii indragesti din primul moment cand sufletele vibreaza pe aceeasi dimensiune a conversatiei. Sunt oameni de care te reindragostesti la fiecare interactiune. Sunt acei oameni pe care cu cat ii cunosti mai bine, cu atat ii iubesti mai mult. Sunt oameni langa care inimile canta.

Sub o masca puternica isi ascund atent sensibilitatea, pe care si-o dezvaluie uneori sub clar de luna plina. Lunatici visatori traind in stele, cuceritori bezmetici, calatori sihastri.

Fiintele nepamantene apar sub forma de momente. Nu stau in intervaluri, complexitati nedefinite ce le infraneaza libertatea. Fantomatice aparitii. Sa-i prinzi nu poti, sa stea nu vrei. Franturi de aripi ce ar lasa in urma doar o pana sau poate-n fulg. Indragostiti mereu de viata, cautatori neosteniti de vise, senzatii, experiente, baloane de heliu colorate.

... asculta si ai sa intelegi ... te vei indragosti de viata profund si iremediabil ... imi spuse ea fiinta, cu ochii ca sa vezi ... tot verzi ...

Niciun comentariu: