vineri, 14 septembrie 2012

Contul cu timpAm auzit recent un zvon. S-a mai deschis o bancă nouă, una care oferă servicii personalizate adaptate nevoilor clientului. Până aici, povestea-i vechea, însă tipul de servicii pare a fi unul nou.

În urma cercetărilor de piață atent realizate s-a ajuns la concluzia probabil bine cunoscută în acest moment, aceea că oamenii au o relație dificilă cu timpul sau cel puțin provocatoare. Statistic vorbind, studiile efectute pe un eșantion reprezentativ, arată că perioadele caracterizate de o încărcătură considerabilă, când nu ai timp de nimic, când nu știi cum să te împarți într-o mie de părți, cum să fii în mai multe locuri simultan alternează cu perioade în care timpul există din abundență, uneori fiind chiar în excess, atunci când nu știi ce să mai faci pentru a pierde timpul.

De asemenea, au fost observate intervale de timp neutilizabil sau ineficient utilizat, precum orele din noapte când somnul refuză să îți dea târcoale, clipele prelungi petrecute în trafic, pe drumuri și altele asemănătoare.

Prin urmare, s-a decis înființarea unui cont de timp, în care oamenii preocupați de productivitatea personală, își pot gestiona cu mai multă eficiență timpul. Astfel, ei pot depune la bancă timpul liber pe care îl au la dispoziție sau timpul neutilizat și îl pot retrage oricând le este necesar.

În funcție de reacția pieței la acest nou tip de serviciu urmează să se decidă fezabilitatea introducerii unei linii de creditare cu ore suplimentare.

Opțional, pentru clienții fideli, banca oferă gratuit, contul de fericire, reîncărcabil automat, pe bază de zâmbete oferite necondiționat.

Niciun comentariu: